Vi väljer varsamt vilka råvaror vi använder till vår saft, sylt, lättdryck, mos och andra produkter för att säkra att vi får den bästa möjliga smaken och kvaliteten.
Jordgubbar
Jordgubbar är ett av våra favoritbär som vi använder i flera av våra produkter från BOB. I skånska Tollarp kokar vi sylt och marmelad på ett bär som heter Senga Sengana.
Visste du att jordgubbarna kommer hela till vårt kokeri?
Aprikos
Våra aprikoser av sorten Búlida odlas i huvudsakligen i Spanien där de får tillräckligt mycket sol för att ge den söta goda smaken till våra marmelader.
Är aprikosmarmeladen en måste på ditt frukostbord?
Lingon
Älskade lingon – finns det något mer svenskt än lingon? Just därför använder vi svenska lingon i våra produkter.
Äpple
Äpplen är en älskad klassiker i alla dess varianter – söta, sura, mjuka och hårda. Vi väljer våra äpplen med omsorg för att ge bästa smak och konsistens på vårt mos.
Hallon
Hallon är näst efter jordgubb Svenskarnas favoritbär. Den sötsyrliga smaken gör sig fint både i marmelad och saft.
Har du provat BARA BÄR & Frukt Hallon än?